Gree Fairy 35

Veil. pris 20 990,-

Uten montering

Montering fra 5000,-

Standard montering

GREE Fairy 35

Fairy har Gree sin patenterte 2-trinns kompressorteknologi som er spesielt utviklet for Nordens kalde klima. Denne revolusjonerende effektive teknologien gjør det mulig for Fairy å levere svært høy kraft og energieffektivitet selv under -30 ° C

Takket være Fairys meget brede kraftsortiment gir den høy energieffektivitet og energibesparelser i alle årstider. For høyere komfort er det mulig med Fairy å stille temperaturen trinnløst med 1 C nøyaktighet fra +8 C til +30 C. Dette betyr at Fairy er like egnet til bruk i fritidsbolig som til ditt eget hjem. Funksjonene garanterer at temperaturen er riktig i alle situasjoner.

Grees fjernkontroll av høy kvalitet og brukervennlig inneholder den unike iFeel-funksjonen som med et trykk på en knapp måler og regulerer romtemperaturen i området der fjernkontrollen er lokalisert og ikke i taknivå der innendørsenheten er installert.

Fairy er utstyrt med innebygd wifi. Dette betyr at varmepumpen kan kobles til et nettverk og styres fra en app på telefonen eller en annen smartenhet. Denne varmepumpen kommer også i to farger- sort og hvit, slik at du enkelt kan velge den som passer ditt inne-miljø best.